Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Maaspark De Lithse Hof - Verkoop
  Zomerhuisje kopen
  • Zomerhuisjes aan het water
  • Nabij 's-Hertogenbosch en Oss
  • Ontzorging van verhuur, beheer en onderhoud
  • Traveller Review Award 2024 gewonnen

Een zomerhuisje kopen in Nederland

Direct aan het (vaar)water van de Maas

Stelt u zich eens voor… een zomerhuisje dicht bij huis waarmee u rendement kunt behalen en persoonlijk kunt genieten. U stapt uit uw vakantiewoning en staat op de oevers van de Maas. Op dit prachtige vakantiepark aan de rand van het pittoreske dorp Lith, Noord-Brabant, vinden u en uw gasten alle ruimte en rust om even helemaal tot ontspanning te komen. Investeren in een zomerhuisje kan bij De Lithse Hof al vanaf € 174.000,- inclusief eigen grond exclusief BTW. Let op: de verkoop van de laatste fase is gestart, dus wees er snel bij!

Zomerhuisjes te koop aan de Maas:

Dé vakantiebestemming in Nederland

Een goede bezetting jaarrond en daarnaast verhuuropbrengsten omdat men het gehele jaar door kan genieten van deze unieke locatie. In de zomermaanden staat het buitenleven centraal en stapt u aan boord van uw (eigen of gehuurde) boot in onze jachthaven om de Maas te ontdekken. Daarnaast zijn er diverse fiets- en wandelroutes die u door prachtige landschappen leiden. Maar een zomerhuisje kopen in Noord-Brabant betekent ook historische dorpjes en steden waar u vele boetiekjes, musea en restaurants kunt vinden. Of ga terug in de tijd in een van de bekendste kastelen van Nederland, Slot Loevestein. Plan gerust een vrijblijvende afspraak om het zelf te ontdekken!

Hoge rendementen en een ultiem vakantiegevoel

Bij Maaspark De Lithse Hof is het mogelijk om uw gekochte zomerhuisje zowel volledig beschikbaar te stellen voor verhuur als een combinatie van verhuur met eigen gebruik. Wanneer u overgaat tot aankoop van een zomerhuisje profiteert u dus ook van de gunstige ligging, die zich de afgelopen jaren al heeft bewezen. Met een gemiddeld cijfer van een 8,7 hebben wij in 2024 een Traveller Review Award gewonnen. Dit laat zien dat vakantiegasten graag naar ons vakantiepark (blijven) komen. Bij de verhuur profiteert u ook nog eens van onze professionele verhuurorganisatie die de administratie, onderhoud en beheer volledig op zich nemen. Dat is nog eens zorgeloos een zomerhuisje kopen.

Waar andere geïnteresseerden benieuwd naar waren:

Wat zijn de voordelen van een zomerhuisje kopen op Maaspark De Lithse Hof?

Allereerst ontvangt u hoge rendementen bij verhuur, wat u een prettig passief inkomen oplevert. Ons al bestaande vakantiepark De Lithse Ham heeft zich de afgelopen jaren al bewezen van succes. Daarnaast profiteert u bij De Lithse Hof van de unieke locatie aan het water waar uw vakantiegasten van kunnen genieten, maar u zelf ook! Verder wordt u volledig ontzorgd en hoeft u enkel aan te geven wanneer u zelf gebruik wilt maken van uw zomerhuisje. 

Kan ik ook een compleet ingericht zomerhuisje kopen?

Voor een volledige ontzorging bieden wij de mogelijkheid om uw vakantiewoning instapklaar op te leveren. Tegen een meerprijs kunt u de vakantiewoning compleet laten inrichten, waar u de keuze heeft uit drie verschillende interieurpakketten. De verschillende interieurstijlen zorgen ervoor dat u een keuze kunt maken die bij u past, waardoor u zich direct thuis voelt.

BROCHURE

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag nu onze brochure aan voor meer informatie over de recreatiewoningen op vakantiepark De Lithse Hof!

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo

Wat kunt u verwachten?

  • Exclusieve informatie over de recreatiewoningen
  • Informatie over ons bedrijf en het park
  • Alles wat u wilt weten over de omgeving
  • Informatie over het goed haalbare huurrendement