Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Maaspark De Lithse Hof - Verkoop
chalet aan het water te koop
 • Schitterende ligging aan de Maas
 • Jachthaven voor uw eigen boot
 • Hoog rendement haalbaar

Een chalet aan het water kopen

Recreëren en renderen aan de oevers van de Maas

Realiseer uw droom van een recreatiewoning aan het water bij De Lithse Hof aan de Maas. Ontsnap aan de drukte en investeer in uw ideale tweede huis, met een prachtig uitzicht op de Maas en haar prachtige natuur. Onze recreatiewoningen nabij het water zijn aantrekkelijk geprijsd en bieden de perfecte kans om te investeren in een tweede huis. Of u nu ontspanning zoekt of een aantrekkelijk rendement, bij Maaspark De Lithse Hof vindt u precies wat u zoekt.

Bekijk nu onze laatste fase van recreatiewoningen bij het water

Als u overweegt om een vakantiewoning aan het water te kopen, is De Lithse Hof de ideale keuze voor een woning van hoogwaardige en luxe kwaliteit. Om u te helpen bij uw keuze hebben wij ons aanbod hieronder op een rij gezet.

Voordelen van kopen op een vakantiepark aan het water

Een vakantiehuis aan het water heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een uitstekende investering. Vakantiehuizen aan het water zijn over het algemeen populair bij toeristen, vooral in de zomermaanden. Hierdoor kunt u, wanneer u niet in het huis verblijft, het verhuren aan toeristen en zo een extra inkomen verdienen. Een ander pluspunt is de mogelijkheid om te genieten van de schitterende omgeving. Vakantiehuizen aan het water zijn doorgaans gesitueerd op unieke locaties waar u kunt genieten van rust en natuur. Dit geldt ook voor de vakantiehuizen op De Lithse Hof, gelegen aan de Maas, een prachtige setting voor uw vakantiehuis nabij het water. Een extra voordeel is dat, mocht u een boot(je) hebben u deze kunt aanmeren in onze jachthaven!

Komt u langs voor een bezichtiging van uw nieuwe vakantiehuis nabij het water?

Unieke investeringskans aan het water

Onze gewilde koopkavels met luxe recreatiewoningen in Noord-Brabant bieden niet alleen volop eigen vakantieplezier, maar ook aantrekkelijke verhuuropbrengsten. Bij Maaspark De Lithse Hof kunt u ervoor kiezen uw woning (gedeeltelijk) te verhuren, wat compleet verzorgd wordt door onze ervaren verhuurorganisatie. De Lithse Hof is een geliefde bestemming voor gezinnen die jaarlijks genieten van een heerlijke vakantie in eigen land. Dankzij de unieke ligging nabij stad, natuur en water is het de ideale locatie voor het boeken of verhuren van een vakantiehuisje, met aantrekkelijke rendementen als gevolg.

De voordelen van investeren:

 • Een bron van extra inkomsten
 • Een eigen vakantieplek
 • Waardestijging van vastgoed

Personaliseer uw chalet

Maak uw keuze uit onze interieurpakketten en richt uw vakantiehuis nabij het water in naar uw eigen smaak.

  Sand

  Laat uw interieur schitteren en stralen met lichte natuurtinten, een vleugje goud en hoogwaardige materialen.

  Grass

  Ontspan in deze recreatiewoning met groentinten en een harmonieuze mix van materialen voor een direct gevoel van thuis.

  Earth

  Verrijk uw ruimte met een levendige, tijdloze ambiance, dankzij stoere en rustgevende materialen en warme aardetinten.

Dé investeringskans aan de Maas

Brabant combineert gezelligheid, natuurlijke schoonheid en rust. Aan de ene kant ervaart u sereniteit te midden van water en groen. Aan de andere kant bieden nabijgelegen historische steden zoals Den Bosch extra charme. Investeer in een chalet aan het water bij De Lithse Hof voor een vakantiewoning in een prachtige omgeving. Maar De Lithse Hof heeft meer te bieden dan alleen mooie recreatiewoningen aan het water. Het park beschikt over een tal van faciliteiten: van jachthaven, tot zwembad en speeltuin waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken. 

Geïnteresseerd om een chalet aan het water te kopen? Neem contact met ons op, ons ervaren team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van uw droomvakantiehuis.

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat zijn de opties voor het gebruik van een recreatiewoning?

Bij ons heeft u volledige vrijheid in het gebruik van uw woning. U kunt ervoor kiezen om de woning (gedeeltelijk) te verhuren, waarbij u profiteert van een aantrekkelijk rendement en volledige ontzorging door onze ervaren verhuurorganisatie. Of u kunt ervoor kiezen om de woning zelf (gedeeltelijk) recreatief te gebruiken.

Welke diensten biedt jullie verhuurorganisatie aan?

Onze ervaren verhuurorganisatie verzorgt het volledige beheer, onderhoud en de verhuur van uw vakantiewoning nabij het water. Als u ervoor kiest om uw woning gedeeltelijk zelf te gebruiken, hoeft u alleen online aan te geven wanneer u van uw eigen plekje wilt genieten.

BROCHURE

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag nu onze brochure aan voor meer informatie over de recreatiewoningen op vakantiepark De Lithse Hof!

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo

Wat kunt u verwachten?

 • Exclusieve informatie over de recreatiewoningen
 • Informatie over ons bedrijf en het park
 • Alles wat u wilt weten over de omgeving
 • Informatie over het goed haalbare huurrendement