Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Maaspark De Lithse Hof - Verkoop
 • Gelegen bij Land van Maas en Waal
 • Solide rendement haalbaar
 • Vaar-, zwem- en zeilwater

Een vakantiehuis kopen in Brabant

Met een ligging bij de Maas en nabij Den Bosch

De Lithse Hof is een uniek recreatiepark gelegen aan de oevers van de prachtige Maas en bij het Land van Maas en Waal. Bent u op zoek naar een solide investeringskans en wilt u een chalet kopen in Noord-Brabant waar u zelf ook van kunt genieten? Ons aanbod omvat diverse chalets, allemaal gelegen in de prachtige omgeving van Lith. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn volledig gasloos en elektrisch. Als u uw vakantiehuis volledig of gedeeltelijk verhuurd kunt u een aantrekkelijk rendement behalen.

De verkoop van de laatste fase is gestart!
 

Ons aanbod van vakantiewoningen in Noord-Brabant

Een locatie met meer dan alleen waterplezier

Door de gunstige ligging nabij het Land van Maas en Waal, omringd door de natuur, biedt het park u diverse uitvalmogelijkheden. Onze chalets staan in Noord-Brabant op een locatie die het beste van beide werelden biedt. Of u nu de rust en stilte van het platteland wilt opzoeken of de bruisende steden als Den Bosch, Oss of Nijmegen wilt verkennen, de omgeving van ons park biedt het allemaal. Ontdek charmante dorpjes als Heusden, bezoek de lokale markt van Lith of wandel langs de Maas. Bij De Lithse Hof kunt u genieten van de ideale balans tussen rust en avontuur. Daarbij ligt ons park ook nog eens direct aan de Maas, waardoor u gemakkelijk watersporten kunt beoefenen of met uw (gehuurde) boot de wateren kunt verkennen. 

Een eerste sfeerimpressie

Investeren zonder zorgen mét rendement

Het kopen van een vakantiehuis voor de verhuur kan bij ons in Brabant. De zomerhuisjes staan op eigen grond en samen met de toeristische locatie bij de Maas zorgt dit ervoor dat het een waardevaste en waardevolle investering is. Kiest u ervoor uw vakantiewoning volledig of gedeeltelijk verhuren, dan wordt de verhuur u volledig uit handen genomen. U wordt zodoende niet belast met de alledaagse taken die bij het verhuren komen kijken en ontvangt een constante stroom van inkomsten.

Verhuurmogelijkheden

  Volledige verhuur

  U koopt de recreatiewoning op de Lithse Hof om deze het hele jaar beschikbaar te stellen tegen een aantrekkelijk rendement.

  Combinatie verhuur en eigen gebruik

  U stelt de woning beschikbaar voor verhuur wanneer u zelf geen recreatief gebruik maakt van uw woning.

 

Maak een afspraak en bezichtig ons aanbod

Wilt u een recreatiewoning kopen waar u kunt genieten van rust, natuur en luxe? Dan is de Lithse Hof de ideale bestemming voor u. Met prachtige recreatiewoningen, een schitterende omgeving en talloze activiteiten in de buurt, biedt de Lithse Hof alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring. Ons aanbod van vakantiehuizen bestaat uit vrijstaande 4- en 6-persoons woningen. De woningen staan op eigen grond en worden voorzien van een door u te kiezen interieurpakket. 

Veelgestelde vragen over het kopen van een vakantiehuis in Noord-Brabant

Waarom zou je overwegen te investeren in een chalet in Brabant?

Een recreatiewoning kopen in Noord-Brabant is niet alleen een investering in uw eigen comfort en welzijn, maar ook een verstandige financiële keuze. Door te investeren in onroerend goed op deze prachtige locatie, profiteert u niet alleen van de luxe en schoonheid van uw eigen vakantiehuis, maar ook van de potentieel aantrekkelijke rendementen op de lange termijn. De populariteit van recreatiewoningen blijft stijgen, waardoor het een uitstekende investeringsmogelijkheid is.

Welke fiscale gevolgen moet ik rekening mee houden?

Een chalet bij de Lithse Hof is een betrouwbare investering die zowel plezier als financieel rendement oplevert. De aankoop van een recreatiewoning heeft fiscale gevolgen, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Om u hierbij te ondersteunen, bieden wij gedegen advies om u goed op weg te helpen.

BROCHURE

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag nu onze brochure aan voor meer informatie over de recreatiewoningen op vakantiepark De Lithse Hof!

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo

Wat kunt u verwachten?

 • Exclusieve informatie over de recreatiewoningen
 • Informatie over ons bedrijf en het park
 • Alles wat u wilt weten over de omgeving
 • Informatie over het goed haalbare huurrendement