Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Maaspark De Lithse Hof - Verkoop
Tweede huis kopen voor verhuur

Tweede huis kopen voor verhuur

 • Solide rendement
 • A-locatie aan de Maas
 • Volledige kopersbegeleiding
 • Buitenzwembad, jachthaven en brasserie

Een tweede huis kopen voor de verhuur

Een solide aankoop op een A-locatie bij de Maas

Bij Maaspark De Lithse Hof bieden we u de unieke kans om een luxe en comfortabele vakantiewoning te kopen. Deze moderne vakantiehuizen zijn niet alleen een plek voor ontspanning, maar ook een slimme investering. Gelegen in een natuurrijke omgeving aan het water, nabij Den Bosch, combineren onze woningen comfort met luxe en zijn ze uitgerust met hoogwaardige voorzieningen. Een vakantiewoning kopen voor de verhuur op De Lithse Hof betekent kiezen voor een tweede huis waar stijl, natuur en architectuur samenkomen. De locatie, de woningen en de parkfaciliteiten vormen samen de ideale basis voor een goed renderende vakantiewoning. 

De verkoop van de laatste fase is van start gegaan!

 

Ons aanbod van vakantiewoningen

 

Flexibele gebruiksopties voor uw vakantiewoning

Als eigenaar bij Maaspark De Lithse Hof kunt u kiezen uit twee flexibele gebruiksopties voor uw vakantiewoning. Opteer voor volledige verhuur en stel uw woning het hele jaar door beschikbaar voor gasten, wat een continu rendement op uw belegging kan garanderen. Als alternatief kunt u kiezen voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik, waarbij u uw vakantiewoning zelf gebruikt tijdens uitgekozen perioden en deze verhuurt wanneer u er niet bent. Deze opties bieden de vrijheid om zowel financieel rendement te behalen als persoonlijk plezier te ervaren van uw aankoop. Benieuwd naar de vakantiewoningen (voor volledige verhuur) en de mogelijkheden bij de Lithse Hof? 

Zorgeloos beleggen in een tweede huis

Investeren in een vakantiewoning op ons park staat gelijk aan een zorgeloze belegging. Wij bieden een volledig beheerpakket aan, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud of de verhuur van de woning. Ons professionele team ontzorgt u volledig, van de marketing tot het dagelijkse beheer en de schoonmaak van uw woning. Dit betekent dat u kunt profiteren van de voordelen van uw aankoop zonder de dagelijkse beslommeringen. Met onze ervaring en expertise bent u verzekerd van een goed onderhouden eigendom dat optimaal rendeert.

 

De voordelen op een rij:

 • Toplocatie bij Land van Maas en Waal
 • Luxe en comfortabele chalets
 • Aantrekkelijk rendement
 • Deel eigen gebruik mogelijk
 • Professionele verhuur

Mogelijkheden:

  Volledige verhuur

  U koopt de recreatiewoning op de Lithse Hof om deze het hele jaar beschikbaar te stellen tegen een aantrekkelijk rendement.

  Verhuur en eigen gebruik

  U gebruikt de vakantiewoning zelf voor enkele vakanties per jaar en stelt de woning voor de rest van het jaar beschikbaar voor de verhuur.

Hoe onderscheidt ons recreatiepark zich?

Ons vakantiepark onderscheidt zich van andere vakantieparken door zijn ligging aan de oevers van de Maas, vlakbij het levendige Den Bosch. Dit zorgt voor een combinatie van rustgevende natuur en culturele rijkdom. Ons park biedt directe toegang tot een scala aan watersportactiviteiten en is omringd door een groot aantal wandel- en fietspaden, wat een aantrekkingskracht heeft op toeristen. De vakantiehuizen zijn ontworpen voor duurzaamheid en comfort, wat gewaardeerd wordt door zowel kopers als huurders. Met onze all-in verhuurservice, van promotie tot onderhoud, biedt De Lithse Hof een degelijke investeringskans.

Veelgestelde vragen over het kopen van een tweede huis:

Wat zijn de voordelen van de vakantiehuizen op de Lithse Hof?

De vakantiehuizen op De Lithse Hof bieden veel voordelen. Ons team regelt alles van onderhoud tot verhuur, waardoor u zorgeloos geniet. De locatie is ideaal bij Den Bosch en aan het water. De huizen zijn van topkwaliteit, modern en duurzaam, wat comfort en waarde garandeert.

Met welke fiscale gevolgen moet ik rekening houden?

Een vakantiewoning kopen voor de verhuur bij De Lithse Hof is een stabiele belegging voor plezier en rendement. De aankoop kan fiscale gevolgen hebben, afhankelijk van uw situatie. Wij bieden uitgebreide advisering om u hierin te ondersteunen.

BROCHURE

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag nu onze brochure aan voor meer informatie over de recreatiewoningen op vakantiepark De Lithse Hof!

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo

Wat kunt u verwachten?

 • Exclusieve informatie over de recreatiewoningen
 • Informatie over ons bedrijf en het park
 • Alles wat u wilt weten over de omgeving
 • Informatie over het goed haalbare huurrendement