Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Maaspark De Lithse Hof - Verkoop
Over ons
 • Vakantiepark aan de Maas
 • Deskundige aankoopbegeleiding
 • Volledige ontzorging bij verhuur

Over Maaspark De Lithse Hof

Dé plek om te investeren in Nederlands recreatief vastgoed

Een unieke locatie waar de vakantiegast kan ontspannen van rust, ruimte, plezier en het buitenleven. Vanuit dat oogpunt is vakantiepark De Lithse Ham ooit ontstaan. Om nog beter in te spelen op de toenemende vraag naar vakantieverblijven in Noord-Brabant (en aan het water) is besloten om het park een metamorfose te geven, met een nieuwe naam: Maaspark De Lithse Hof. Op De Lithse Hof worden nieuwe luxe vakantiewoningen geplaatst, speeltuinen aangelegd en wordt het zwembad gerenoveerd. Ook wordt de gehele infrastructuur aangepakt. Op deze manier kunnen nog meer vakantiegasten nog meer genieten van een welverdiende break. 

Over Maaspark De Lithse Hof

Swipe voor meer impressies➜

  Hoogwaardige recreatiewoningen

  Ons vakantiepark biedt 4- tot 6-persoons recreatiewoningen met een focus op duurzaamheid, moderniteit en luxe.

  Ligging langs de oevers van de Maas

  In het land van Maas en Waal en nabij steden als 's-Hertogenbosch en Nijmegen kan het geluk van uzelf, uw familie en uw gasten niet op.

  Rendement en vakantieplezier

  U bent volledig vrij om de woning in bepaalde periodes zelf te gebruiken en in andere periodes rendement te behalen uit de verhuuropbrengsten.

De Traveller Review Award

Jarenlang hebben wij talloze tevreden vakantiegasten mogen verwelkomen, wat afgelopen februari nog resulteerde in een Traveller Review Award. Een prijs uitgereikt door Booking.com, maar beoordeeld door onze vakantiegasten, en dat met een gemiddelde van een 8,7. Dit cijfer is gebaseerd op de ervaringen van gasten die hebben genoten van een heerlijke vakantie in een van onze chalets. We zijn ontzettend trots op dit gemiddelde, wat aantoont dat we op de juiste koers zitten. Met de ontwikkeling van Maaspark De Lithse Hof hopen we dit cijfer naar een nog hoger gemiddelde te tillen. 

Een plek waar het buitenleven centraal staat

Bij Maaspark De Lithse Hof vinden we het belangrijk dat het buitenleven centraal staat. Zo is er met de bouw van de vakantiewoningen rekening gehouden met een eigen buitenterras en het zoveel mogelijk toelaten van natuurlicht. Op het park zelf zijn voldoende faciliteiten voor vermaak, maar ook buiten het park kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. En dankzij de ligging aan de Maas kunnen u en uw gasten de hele zomer op het water dobberen. Kom de woningen en ons park gerust zelf een keer bezichtigen.

BROCHURE

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag nu onze brochure aan voor meer informatie over de recreatiewoningen op vakantiepark De Lithse Hof!

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo

Wat kunt u verwachten?

 • Exclusieve informatie over de recreatiewoningen
 • Informatie over ons bedrijf en het park
 • Alles wat u wilt weten over de omgeving
 • Informatie over het goed haalbare huurrendement