Delithsehof

Interieurpakket

Voor de recreatiewoningen aan de Maas zijn drie interieurpakketten met zorg samengesteld. De verschillende interieurstijlen zorgen ervoor dat u een keuze kunt maken die bij u past. Waardoor u zich direct thuis voelt.

Aan alles is gedacht. De interieurpakketten zijn tot in detail afgestemd met verschillende kleurtinten, materialen en indelingen. De stijlen zijn geïnspireerd op elementen uit onze prachtige omgeving. De inrichting sluit hier naadloos op aan. Ontdek de interieurstijlen Sand, Grass en Earth en bekijk welke stijl het beste bij u past.

Bekijk welk interieurpakket bij u past

Maaslodge12

Sand

Interieurpakket Sand heeft een warme uitstraling dankzij de lichte natuurtinten en warme accentkleur goud. Deze kleuren zijn zeer neutraal, toegankelijk en sfeervol. Er wordt gebruik gemaakt van mooie stoffen en materialen. Dit interieurpakket laat de zon met de kleuren spelen.

Grass

Frisse natuurtinten en patronen uit het bos, deze interieurstijl geeft een ontspannen sfeer aan de recreatiewoning. De combinatie van groene kleuren, aardewerk, keramiek, vilt, riet en hout zorgt voor een rijke uitstraling. Een fijne plek waar u zich direct thuis zult voelen.

Earth

Houdt u van een sprekende en levendige uitstraling in uw woning? Dan is interieurpakket Earth perfect voor u. De stoere en ruige kleuren worden moeiteloos afgewisseld met rustige materialen en aarde tinten. Hiermee wordt een tijdloze uitstraling gecreëerd die direct gezellig en fijn aanvoelt.