Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Maaspark De Lithse Hof - Verkoop
De Lithof Interieurpakket Zandlodge

Interieurpakketten

Interieurpakket

Voor een volledige ontzorging bieden wij drie interieurpakketten aan om uw vakantiewoning instapklaar op te leveren. De verschillende interieurstijlen zorgen ervoor dat u een keuze kunt maken die bij u past. Waardoor u zich direct thuis voelt.

Sand

Interieurpakket Sand heeft een warme uitstraling dankzij de lichte natuurtinten en warme accentkleur goud. Deze kleuren zijn zeer neutraal, toegankelijk en sfeervol. Er wordt gebruik gemaakt van mooie stoffen en materialen. Dit interieurpakket laat de zon met de kleuren spelen.

Interieurpakket Sand

Grass

Frisse natuurtinten en patronen uit het bos, deze interieurstijl geeft een ontspannen sfeer aan de recreatiewoning. De combinatie van groene kleuren, aardewerk, keramiek, vilt, riet en hout zorgt voor een rijke uitstraling. Een fijne plek waar u zich direct thuis zult voelen.

Interieurpakket Grass

Earth

Houdt u van een sprekende en levendige uitstraling in uw woning? Dan is interieurpakket Earth perfect voor u. De stoere en ruige kleuren worden moeiteloos afgewisseld met rustige materialen en aarde tinten. Hiermee wordt een tijdloze uitstraling gecreëerd die direct gezellig en fijn aanvoelt.

Interieurpakket Earth

Aan alles is gedacht

De interieurpakketten zijn tot in detail afgestemd met verschillende kleurtinten, materialen en indelingen. De stijlen zijn geïnspireerd op elementen uit onze prachtige omgeving en de inrichting sluit hier naadloos op aan. Ontdek de interieurstijlen Sand, Grass en Earth en bekijk welke stijl het beste bij u past.

BROCHURE

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag nu onze brochure aan voor meer informatie over de recreatiewoningen op vakantiepark De Lithse Hof!

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo

Wat kunt u verwachten?

  • Exclusieve informatie over de recreatiewoningen
  • Informatie over ons bedrijf en het park
  • Alles wat u wilt weten over de omgeving
  • Informatie over het goed haalbare huurrendement