Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Maaspark De Lithse Hof - Verkoop
Vakantiehuis aan de Maas
 • Luxe chalets voor max. 6 personen
 • Unieke locatie aan de Maas
 • Vakantiepark met jachthaven
 • Hoog rendement haalbaar

Chalet kopen aan de Maas

Recreëren en renderen aan het water

Stelt u zich eens voor: vakantie vieren in alle luxe van uw eigen vakantiehuis bij de Maas. Op een unieke locatie in Noord-Brabant vindt u op de Lithse Hof meerdere nieuwbouw recreatiewoningen te koop. Ideaal als vakantiehuis, maar ook een slimme investering! Bij Maaspark De Lithse Hof profiteert u van een aantrekkelijk rendement en wordt u volledig ontzorgd door onze ervaren verhuurorganisatie wanneer u ervoor kiest om uw woning (deels) beschikbaar te stellen voor verhuur.

Laatste kans: Luxe vakantiehuizen bij de Maas

Waterfront vakantiepark met eigen jachthaven

Bent u op zoek naar de aanschaf van een chalet nabij de Maas en is het voor u van belang dat de woning ook goed bereikbaar is met de boot? Dan zit u goed op de Lithse Hof! Hier kunt u namelijk aanmeren bij jachthaven De Lithse Ham en heeft u de mogelijkheid tot een eigen ligplaats, winterstalling en meer! U en uw gasten kunnen de Maas verkennen per boot en aan het eind van de dag heerlijk genieten in uw vakantiewoning. Heeft u geen boot, maar wilt u wel een dagje varen? Maak dan gebruik van onze sloepverhuur. Op de Lithse Hof vindt u daarnaast nog veel meer faciliteiten waar u als eigenaar, maar ook uw gasten gebruik van kunnen maken. Naast dat u in de Maas kunt zwemmen heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het zwembad. Geniet daarna van een heerlijke maaltijd bij de Brasserie, terwijl uw kinderen spelen bij de speelweide of op het springkussen. Ook zijn er volop watersportmogelijkheden en kunt u leren duiken bij de duikschool

Unieke investeringskans aan de Maas

Onze koopkavels met prachtige, luxe recreatiewoningen aan de Maas zijn zeer gewild vanwege de aantrekkelijke verhuuropbrengsten en bieden natuurlijk volop mogelijkheden voor eigen vakantieplezier. Bij Maaspark De Lithse Hof heeft u de keuze om de woning (deels) te verhuren. De verhuur wordt opgepakt door een ervaren verhuurpartij. Dankzij de toeristische locatie aan het water van de Maas zijn er goede huurrendementen haalbaar. 

De voordelen van investeren:

 • Een bron van extra inkomsten
 • Een eigen vakantieplek
 • Waardestijging van vastgoed

Kies uw eigen interieur

Met onze zorgvuldig samengestelde interieurpakketten kunt u uw recreatiewoning aan het water inrichten volgens uw eigen stijl.

  Sand

  Interieurpakket Sand straalt warmte uit met lichte natuurtinten, een vleugje goud en prachtige materialen.

  Grass

  Geniet van de natuurlijke sfeer in deze recreatiewoning met groene tinten en een mix van materialen voor een direct thuisgevoel.

  Earth

  Ontdek onze Earth interieurset voor een levendige, tijdloze sfeer met stoere en rustgevende materialen en aardetinten.

Recreatiewoning kopen in een schitterende waterrijke omgeving

Alleen de ligging aan de Maas zorgt al voor een prachtig uitzicht, maar de omgeving rondom de Lithse Hof heeft nog veel meer te bieden. Zo kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken in de veelzijdige omgeving. Uw chalet nabij water ligt namelijk in het schitterende Noord-Brabant. Volg mooie routes langs de Maas die u langs diverse dorpjes en bezienswaardigheden brengt. Enkele aanraders van gezellige steden in de buurt van uw chalet aan de Maas zijn 's-Hertogenbosch en Nijmegen. En zegt u de Maas dan denkt u natuurlijk direct aan wateractiviteiten. De Maas is uitstekend geschikt voor zwemmen, kano varen, waterskiën en meer!

Bent u geïnteresseerd in investeren in een vakantiehuis aan de Maas? Of wilt u meer informatie ontvangen? Onze verkoopadviseurs staan klaar om u verder te helpen. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen voor een bezichtiging.

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat zijn de voordelen van het investeren in een vakantiewoning aan de Maas?

Investeer in een vakantiewoning aan de Maas voor extra inkomsten en een eigen vakantieplek. Verhuur biedt een passief inkomen, terwijl u zelf kunt genieten van ontspanning. Bovendien biedt vastgoed de potentie voor waardestijging, wat kan resulteren in een winstgevende verkoop in de toekomst.

Wat zijn de services die jullie verhuurorganisatie biedt?

Wij nemen het beheer, onderhoud en de volledige verhuur van uw vakantiewoning voor onze rekening. Als u de chalet aan de Maas koopt om hem zelf deels te gebruiken, is het enige wat u hoeft te doen online aangeven wanneer u van uw eigen plekje wilt genieten.

BROCHURE

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag nu onze brochure aan voor meer informatie over de recreatiewoningen op vakantiepark De Lithse Hof!

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo

Wat kunt u verwachten?

 • Exclusieve informatie over de recreatiewoningen
 • Informatie over ons bedrijf en het park
 • Alles wat u wilt weten over de omgeving
 • Informatie over het goed haalbare huurrendement