Delithsehof

Vakantiehuis kopen Nederland

Unieke locatie aan de Maas ✓ Luxe chalets voor 4-6 personen ✓ Hoog rendement haalbaar

Uniek vakantiehuis kopen in Nederland

Bent u toe aan rust, ruimte en bovenal ontspanning? Wilt u even weg uit de drukte van thuis? Een vakantiehuis kopen in Nederland is dan dé oplossing! Kies uit één van de vijf vakantiehuizen op de Lithse Hof in Lith op een prachtige locatie aan de Maas.

Met hoeveel personen wil jij een vakantiehuis kopen in Nederland? Wij hebben vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen in ontwikkeling. Ze zijn voorzien van alle gemakken waardoor u zich direct thuisvoelt. Een 2e huis aan de Maas, hoe uniek is dat?

Neem contact op met een adviseur

vakantiehuis kopen in Nederland

Onze recreatiewoningen

Wegens groot succes: gloednieuwe chalets aan de Maas te koop

De eerste fase van de verkoop van onze vakantiewoningen was een groot succes. De chalets op ons vakantiepark zijn namelijk compleet uitverkocht. Dat heeft ons doen besluiten om ons vakantiepark in Brabant uit te breiden met een aantal hagelnieuwe chalets. Fase 2 is momenteel in volle gang, wat betekent dat er op dit moment nieuwe chalets worden geplaatst aan de Maas.

Neem alvast een kijkje via onderstaande video:

Vakantiehuis aan het water kopen in een prachtige omgeving!

Wilt u een vakantiehuis kopen in Nederland? Met een schitterende ligging aan de Maas zit u heerlijk op de Lithse Hof! De mogelijkheden in de omgeving zijn eindeloos. Van kleine dorpen tot grote steden en actief bezig zijn tot cultuur snuiven, voor iedereen zit er wel wat leuks bij!

Wat is er nu leuker dan de omgeving rondom uw vakantiehuis te ontdekken op de Solex. Maak een prachtige toer langs de Maas en kom langs de mooiste plekken en dorpjes. Zoekt u het liever groter op? Pak dan de auto en bezoek Den-Bosch of Nijmegen. Met deze steden in de buurt is het extra leuk om een vakantiehuis te kopen in Nederland!

Maak een afspraak

Uw vakantiehuis aan de Maas als investering

U heeft ervoor gekozen om een vakantiehuis te kopen in Nederland, maar u ziet zichzelf hier eigenlijk geen vakantie in vieren. Dan is dat geen probleem, want u kunt een vakantiehuis op de Lithse Hof ook aanschaffen als investering! Wanneer u niet zelf verblijft in uw vakantiehuis aan de Maas kunt u ervoor kiezen om uw deze te verhuren.

De verhuur wordt volledig voor u verzorgd door een ervaren verhuurpartij. U kunt er ook voor kiezen om uw vakantiehuis volledig te verhuren, zonder eigen gebruik.

Investeringskans

vakantiehuis vakantiepark in nederland

Investeren in een vakantiewoning met uitstekende faciliteiten

Het bijzondere aan de Lithse Hof is de u met uw eigen boot kunt kopen! Een extra leuke bijkomstigheid wanneer u een vakantiehuis gaat kopen in Nederland aan de Maas! Meer aan in onze jachthaven en kom tot rust. Vaar wanneer u wilt over de prachtige Maas en geniet van de omgeving. 

Een chalet op Vakantiepark de Lithse Ham

Uw vakantiewoning staat op een schitterend vakantiepark in Nederland aan het water. De Lithse Ham heeft een geweldige ligging en is voorzien van een aantal top faciliteiten voor het hele gezin. Zo kunt u een verfrissende duik in het zwembad maken en tegelijkertijd genieten van een schitterend uitzicht over de Maas. Daarnaast is er ook gelegenheid om een heerlijk hapje of drankje te doen op het aangrenzende terras met wederom een schitterend uitzicht over de Maas. 

Wilt u een vakantiewhuis in Nederland kopen waar kinderen zich ook helemaal kunnen vermaken? Dan bent u bij dit vakantiepark in Noord-Brabant aan het juiste adres. Zo zijn er diverse speeltuinen aanwezig op het park. 

Plan een bezichtiging en kom langs!

Dit maakt een vakantiehuis kopen in Nederland op Vakantiepark De Lithse Ham een ontzettend goede investering. Voor eigen gebruik, voor volledige verhuur of allebei! Plan een bezichtiging in met onze verkoopadviseur en maak kennis met onze chalets op een schitterende locatie aan de Maas.

Contact

Veelgestelde vragen over een vakantiehuis kopen in Nederland

  1. Is het een verstandige investering om een vakantiehuis te kopen in Nederland?

    • Het kan een verstandige investering zijn, afhankelijk van de locatie en kosten.
  2. Welke financiële overwegingen moet ik maken bij het investeren in een vakantiehuis?

    • Overweeg het totale aankoopbedrag, potentiële inkomsten en kosten zoals onderhoud en belastingen.
  3. Is het verstandig om mijn vakantiehuis te verhuren om extra inkomsten te genereren?

    • Het kan extra inkomsten genereren, maar houd rekening met beheer en mogelijke inkomstenschommelingen.