Delithsehof

Vakantiehuis kopen Nederland

Uniek vakantiehuis kopen in Nederland

Bent u toe aan rust, ruimte en bovenal ontspanning? Wilt u even weg uit de drukte van thuis? Een vakantiehuis kopen in Nederland is dan dé oplossing! Kies uit één van de vijf vakantiehuizen op de Lithse Hof in Lith op een prachtige locatie aan de Maas. Met hoeveel personen wil jij een vakantiehuis kopen in Nederland? Wij hebben vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen in ontwikkeling. Ze zijn voorzien van alle gemakken waardoor u zich direct thuisvoelt. Een 2e huis aan de Maas, hoe uniek is dat?

Neem contact op met een adviseur

Onze recreatiewoningen

Vakantiehuis aan het water kopen in een prachtige omgeving!

Wilt u een vakantiehuis kopen in Nederland? Met een schitterende ligging aan de Maas zit u heerlijk op de Lithse Hof! De mogelijkheden in de omgeving zijn eindeloos. Van kleine dorpen tot grote steden en actief bezig zijn tot cultuur snuiven, voor iedereen zit er wel wat leuks bij!

Wat is er nu leuker dan de omgeving rondom uw vakantiehuis te ontdekken op de Solex. Maak een prachtige toer langs de Maas en kom langs de mooiste plekken en dorpjes. Zoekt u het liever groter op? Pak dan de auto en bezoek Den-Bosch of Nijmegen. Met deze steden in de buurt is het extra leuk om een vakantiehuis te kopen in Nederland!

Maak een afspraak

vakantiehuis kopen in Nederland

Uw vakantiehuis aan de Maas als investering

U heeft ervoor gekozen om een vakantiehuis te kopen in Nederland, maar u ziet zichzelf hier eigenlijk geen vakantie in vieren. Dan is dat geen probleem, want u kunt een vakantiehuis op de Lithse Hof ook aanschaffen als investering! Wanneer u niet zelf verblijft in uw vakantiehuis aan de Maas kunt u ervoor kiezen om uw deze te verhuren. De verhuur wordt volledig voor u verzorgd door een ervaren verhuurpartij. U kunt er ook voor kiezen om uw vakantiehuis volledig te verhuren, zonder eigen gebruik.

Investeren in een vakantiewoning met uitstekende faciliteiten

Het bijzondere aan de Lithse Hof is de u met uw eigen boot kunt kopen! Een extra leuke bijkomstigheid wanneer u een vakantiehuis gaat kopen in Nederland aan de Maas! Meer aan in onze jachthaven en kom tot rust. Vaar wanneer u wilt over de prachtige Maas en geniet van de omgeving. 

Bij de naastgelegen Lithshe Ham kunt u van nog veel meer faciliteiten genieten. Denk hierbij aan een zwembad (leuk voor de kinderen) en een brasserie voor een heerlijke lunch, diner of borrel. En natuurlijk is er nog veel meer! Wacht niet langer met een vakantiehuis kopen in Nederland!

Contact

Veelgestelde vragen over een vakantiehuis kopen in Nederland

  1. Is het een verstandige investering om een vakantiehuis te kopen in Nederland?

    • Het kan een verstandige investering zijn, afhankelijk van de locatie en kosten.
  2. Welke financiële overwegingen moet ik maken bij het investeren in een vakantiehuis?

    • Overweeg het totale aankoopbedrag, potentiële inkomsten en kosten zoals onderhoud en belastingen.
  3. Is het verstandig om mijn vakantiehuis te verhuren om extra inkomsten te genereren?

    • Het kan extra inkomsten genereren, maar houd rekening met beheer en mogelijke inkomstenschommelingen.