Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Maaspark De Lithse Hof - Verkoop
Vakantiehuis kopen Nederland
 • Unieke locatie aan de Maas
 • Luxe chalets voor 4 tot 6 personen
 • Hoog rendement haalbaar

Een vakantiehuis kopen in Nederland

Op een plek waar het buitenleven centraal staat

Bent u toe aan rust, ruimte en bovenal ontspanning? Wilt u even weg uit de drukte van thuis? Een recreatiewoning kopen in Nederland biedt dan dé oplossing! Bij De Lithse Hof in Noord-Brabant kunt u verschillende types vakantiewoningen kopen op een prachtige locatie aan de Maas. Wegens grote interesse in de eerste fase, is besloten om ons vakantiepark nabij de grens met Gelderland uit te breiden met een aantal gloednieuwe chalets voor 4 en 6 personen. De woningen zijn voorzien van alle gemakken waardoor u zich direct thuis voelt. Een tweede huis aan de Maas, hoe uniek is dat?

Bekijk onze vakantiewoningen in Nederland (Laatste fase):

Een chalet kopen op Maaspark de Lithse Hof

Wanneer u besluit om een vakantiewoning in Nederland te kopen en deze aankoopt op Maaspark de Lithse Hof dan heeft u een uniek eigen plekje in Brabant. De Lithse Hof heeft een prachtige ligging en is voorzien van faciliteiten voor het hele gezin. Geniet van een heerlijk hapje en drankje op het terras van ons restaurant met een schitterend uitzicht over de Maas. Ga lekker zonnen op het strand of aan het zwembad, ontdek de omgeving met de fiets of wandelend en verken de wateren met een boot. Meer aan in onze jachthaven en vaar wanneer u wilt over de prachtige Maas. Voor de kinderen is er genoeg vermaak in de vorm van speeltuinen, het theater of de kinderboerderij. 

Maak kennis met onze recreatiewoningen

Onze lodges in Nederland zijn verscholen in het groen en gelegen dicht bij het water. Omdat het buitenleven centraal staat, zijn de woningen voorzien van een buitenterras, waar u 's ochtends kunt genieten van een kop koffie en aan het eind van de dag de barbecue wordt aangestoken om heerlijk te tafelen met uw vrienden of familie. De woningen worden instapklaar opgeleverd met een stijlvol inventaris. Omdat iedereen verschilt van smaak hebben wij drie verschillende interieurpakketten samengesteld.

Interieurpakketten:

  Sand

  Deze lichte natuurtinten zijn zeer neutraal, toegankelijk en sfeervol.

  Grass

  De combinatie van groene kleuren, aardewerk, keramiek, vilt, riet en hout zorgt voor een rijke uitstraling.

  Earth

  De stoere en ruige kleuren worden moeiteloos afgewisseld met rustige materialen en aarde tinten.

Rendement behalen op uw investering

Een plek om vakantie te vieren, uw weekenden door te brengen of om remote te werken klinkt natuurlijk heerlijk. Maar u kunt een zomerhuisje op de Lithse Hof ook beschikbaar stellen voor de verhuur om zodoende aantrekkelijke rendementen te behalen! Wanneer u niet zelf verblijft in uw vakantiehuis in Nederland kunt u ervoor kiezen om de woning beschikbaar te stellen voor verhuur. De verhuur wordt volledig voor u verzorgd door een ervaren verhuurorganisatie. Ook kunt u ervoor kiezen om uw lodge volledig te verhuren, zonder eigen gebruik. 

Veelgestelde vragen over het kopen van een vakantiehuis in Nederland:

Wat kan ik verwachten van jullie verhuurorganisatie?

Onze verhuurorganisatie verzorgt het beheer, onderhoud en de volledige verhuur. Bij volledige verhuur kunt u rustig achterover zitten en genieten van de maandelijkse verhuuropbrengsten. Bij (de combinatie met) eigen gebruik is het enige wat u hoeft te doen, online aangeven wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken. Dat is pas een ontspannen investering!

Welke rendementen kan ik verwachten als ik een vakantiehuis koop in Nederland?

Het rendement van uw vakantiewoning is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe minder u de vakantiewoning zelf gebruikt, hoe meer de woning verhuurd kan worden en hoe hoger het rendement zal uitvallen. Bij Maaspark De Lithse Hof gaan wij daarom graag met u in gesprek over het verwachte gebruik en geven u op basis hiervan onze rendementsprognoses.

BROCHURE

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag nu onze brochure aan voor meer informatie over de recreatiewoningen op vakantiepark De Lithse Hof!

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo

Wat kunt u verwachten?

 • Exclusieve informatie over de recreatiewoningen
 • Informatie over ons bedrijf en het park
 • Alles wat u wilt weten over de omgeving
 • Informatie over het goed haalbare huurrendement