Delithsehof

Vakantiehuis aan het water kopen

✓ Hoog rendement haalbaar ✓ Schitterende ligging aan de Maas ✓ Luxe chalets met alle voorzieningen

Een prachtig vakantiehuis aan het water kopen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis aan het water? Dan ben je bij de Lithse Hof aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten voordat je een vakantiehuis aan het water gaat kopen.

Op deze pagina vind je informatie over het aanbod, de voordelen van een vakantiehuis kopen in Nederland en hoe u direct contact op kunt nemen met de verkoopadviseurs van de Lithse Hof.

Contact

vakantiehuis aan het water

De vakantiehuizen op de Lithse Hof

Op de Lithse Hof zijn duurzame vakantiewoningen aan het water in ontwikkeling. Deze vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien zodat u zich direct thuis zult voelen. Om het u gemakkelijk te maken zetten wij de vakantiewoningen graag voor u op een rij.

 • Dijklodge (4 personen)
 • Zandlodge Eco (4 of 6-persoons)
 • Impuls (4 of 6-persoons)
 • Maaslodge (4 of 6-persoons)

Bekijk alle vakantiewoningen op de Lithse Hof

Wegens succes nieuwe vakantiewoningen aan het water

De eerste fase van ons project is ontzettend hard gegaan. Alle vakantiewoningen aan het water van onze eerste fase zijn dan ook in goede orde verkocht. Sinds kort zijn wij fase 2 gestart waarin we een aantal gloednieuwe chalets aanbieden aan de oever van de Maas. De nieuwe luxe vakantiewoningen van 4 tot 6 personen zijn geschikt voor vastgoed investeerders die op zoek zijn naar een schitterend plekje aan het water.

Ontdek fase 2

Een eigen chalet op een vakantiepark aan het water

Kiest u voor een vakantiewoning aan het water bij de Lithse Hof? Dan kiest u voor een uniek plekje op een fijn vakantiepark in Brabant. De Lithse Ham is een plek waar gezinnen jaarlijks genieten van een heerlijke vakantie in eigen land. Met een unieke locatie dichtbij stad, natuur en water is het een ideale plek om een vakantiehuisje te boeken of te verhuren. 

'Recreatiepark met mooie ambities om te groeien en er iets moois van te maken! Prachtige omgeving met natuur en water. Vriendelijk personeel.' - Martin via Google

Ontdek het vakantiepark

Voordelen van een vakantiehuis aan de Maas

Een vakantiehuis aan het water heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een uitstekende investering. Vakantiehuizen aan het water zijn over het algemeen populair bij toeristen, vooral in de zomermaanden. Hierdoor kunt u, wanneer u niet in het huis verblijft, het verhuren aan toeristen en zo een extra inkomen verdienen.

Een ander voordeel is dat u kunt genieten van de prachtige omgeving en faciliteiten. Vakantiehuizen aan het water bevinden zich vaak op unieke locaties waar u kunt genieten van de rust en de natuur. Zo ook de vakantiehuizen op de Lithse Hof. Gelegen aan de Maas is het een prachtige omgeving voor uw vakantiehuis aan het water.

Een extra voordeel is dat, mocht u een boot(je) hebben u deze kunt aanmeren in de naastgelegen haven!

Ontdek park en haven

Wilt u een vakantiehuis kopen?

Als u geïnteresseerd bent in een vakantiehuis kopen, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website. We staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van uw vakantiehuis en het beantwoorden van al uw vragen.

Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en de omgeving waarin we werken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat ons u helpen uw droom werkelijkheid te maken.

Neem contact op

vakantiehuis aan het water kopen in brabant

Veelgestelde vragen over een vakantiehuis aan het water kopen

 1. Waarom zou ik een vakantiehuis aan het water kopen?

  • Het biedt directe toegang tot recreatieve activiteiten en een ontspannende omgeving.
 2. Waar moet ik op letten bij het kopen van een vakantiehuis?

  • Let op de locatie, waterkwaliteit, regelgeving en inspecteer het huis zorgvuldig.
 3. Moet ik speciale verzekeringen overwegen voor een vakantiehuis aan het water?
  • Bij het bezitten van een vakantiehuis aan het water is het verstandig om speciale verzekeringen te overwegen. Normale woningverzekeringen dekken mogelijk niet alle risico's die verband houden met een waterlocatie, zoals overstromingen, waterschade en aansprakelijkheid voor watersportactiviteiten. Een aparte verzekering, zoals een overstromingsverzekering of een watersportaansprakelijkheidsverzekering, kan nodig zijn om voldoende dekking te bieden.