Delithsehof

Vakantiehuis aan de Maas

Ziet u het al voor zich.. Vakantie vieren in alle luxe van uw eigen vakantiehuis aan de Maas. Op een unieke locatie in Brabant staan op de Litshe Hof meerdere recreatiewoningen te koop. Leuk als investering, maar ook zeker als vakantiehuis!

Voor welk vakantiehuis aan de Maas gaat u?

Op de Lithse Hof heeft u de mogelijkheid om schitterende vakantiehuizen te kopen. Maak een keuze uit één van de vijf opties voor 4 tot 6 personen. Uw vakantiehuis ligt aan de Maas en heeft daarmee een unieke locatie in Lith, Brabant. Benieuwd welk vakantiehuis aan de Maas ideaal voor u is? Lees dan snel verder!

Plan een afspraak in

vakantiehuis brabant investeren

Vakantiehuis op de Lithse Hof

  • Eco-Lodge- Een duurzaam vakantiehuis aan de Maas voor 4 personen. Beleef ontzettend veel vakantieplezier met onder meer 2 slaapkamers, moderne badkamer, open keuken en een luxe inrichting.
  • Dijklodge- Tussen de bomen en op prachtige groene velden vindt u deze recreatiewoning voor 4 tot 6 personen. Geniet op het schitterende buitenterras.
  • Impuls-  Met een fijne ligging bij de Maas wordt het genieten met het hele gezin in dit vakantiehuis voor 4 tot 6 personen. 1 slaapkamer heeft zelfs een eigen douche!
  • MaaslodgeDeze lodge heeft een moderne uitstraling en is daarmee een fijn vakantiehuis voor 4 tot 6 personen. De lodge is duurzaam en voorzien van alle luxe wat u zoekt in een vakantiehuis aan de Maas
  • Zandlodge EcoRuime vakantiewoning voor 6 personen. Met 3 slaapkamers, badkamer en een eigen terras is het bij uitstek het perfecte vakantiehuis voor u en uw gezin.

Alle recreatiewoningen zijn gebouwd op eigen grond!

Chalet aan het water te koop: aanlegplaats in de jachthaven

Bent u op zoek naar een vakantiehuis aan de Maas en is het voor u van belang dat u ook met uw boot kunt komen? Dan zit u goed op de Lithse Hof! Bij de Lithse Hof vindt u namelijk een jachthaven. Leg uw boot hier aan en geniet van een fijne tijd in uw recreatiewoning. Heeft u geen boot, maar wilt u wel een dagje varen? Maak dan gebruik van onze sloepverhuur

Op de Lithse Hof vindt u daarnaast nog veel meer fijne faciliteiten waar u blij van wordt. Naast dat u in de Maas kunt zwemmen heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het zwembad. Geniet daarna van een heerlijk maaltijd bij de Brasserie!

Bekijk alle parkfaciliteiten

Recreatiewoning kopen in een schitterende omgeving

Alleen de ligging aan de Maas zorgt al voor een prachtig uitzicht, maar de omgeving rondom de Lithse Hof heeft nog veel meer te bieden. Zo kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Uw chalet aan het water ligt namelijk in het schitterende Noord-Brabant. Volg mooie routes langs de Maas die u langs de leukste dorpjes en bezienswaardigheden brengt. Enkele leuke en gezellige steden in de buurt van uw vakantiehuis aan de Maas zijn 's-Hertogenbosch en Nijmegen.

En zegt u de Maas dan denkt u natuurlijk direct aan leuke wateractiviteiten. De Maas is uitstekend geschikt voor zwemmen, kano varen, waterskiën en meer!

vakantiehuis aan de maas met jachthaven

Plan een afspraak in met onze verkoopadviseur!

Heeft u interesse gekregen om te investeren in een vakantiehuis aan de Maas? Of wilt u meer informatie ontvangen? Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder. Zij nemen graag de tijd om alles in alle rust aan u uit te leggen en om uw wensen te bespreken. Wij plannen graag een gesprek met u in over de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen voor een bezichtiging voordat u een vakantiehuis aan het water gaat kopen

Plan een gesprek of bezichtiging in

Chalet aan het water te koop met schitterende ligging

We hebben een aantal prachtige chalets in Brabant te koop. We kunnen u niet vaak genoeg vertellen dat de ligging van deze chalets zeer aangenaam is. Het beste kunt u zelf een kijkje komen nemen tijdens onze open dagen. Of bekijk alvast de onderstaande video om een beeld te kijken van ons vakantiepark in Brabant met luxe chalets.