Delithsehof

Recreatiewoning te koop aan het water

Welkom bij De Lithse Hof aan de Maas, dé plek waar uw dromen werkelijkheid worden! Of u nu op zoek bent naar een tweede huis of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van alledag, bij ons staat jouw ideale recreatiewoning te koop aan het water!

Neem contact op met uw verkoopadviseur

Recreatiewoning te koop aan het water in Brabant

Gelegen aan de oever van de majestueuze Maas biedt ons park een onvergetelijk uitzicht op het kabbelende water en de adembenemende natuur eromheen. Het park is omringd door een groene oase van rust en stilte, waardoor u hier in alle rust kunt genieten van het buitenleven.

  • Rustige locatie aan de oevers van de Maas
  • Luxe chalets met goed rendament
  • Jachthaven voor uw eigen boot

recreatiewoning aan het water te koop in brabant

Onze recreatiewoning die te koop aan het water staat biedt alles wat u nodig heeft voor een perfect verblijf aan het water. De woning is stijlvol en gezellig ingericht en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, twee comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer.

Recreatiewoningen ontdekken

Verschillende types recreatiewoningen aan de Maas

Kiest u voor een vakantiehuis kopen in Nederland op de Lithse Hof, dan kiest u voor een vakantiehuis van hoogwaardige en luxe kwaliteit. Om u te helpen bij uw keuze hebben wij ons aanbod hieronder op een rij gezet. Heeft u vragen over de verschillende vakantiewoningen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden.

  • Zandlodge Eco (4 of 6-persoons)
  • Dijklodge (4 persoons)
  • Impuls (4 of 6-persoons)
  • Maaslodge (4 of 6-persoons)

Bekijk elke vakantiewoning die te koop staat

Vakantiewoning in Brabant te koop aan het water

Brabant is dé plek waar gezelligheid, natuurlijke schoonheid en rust bij elkaar komen. Aan de ene kant bevindt u zich in een oase van rust. Het water, groen landschap en de karakteristieke dorpjes in de buurt maakt het een plek waar u echt tot rust zal komen.

Aan de andere kant maken de historische steden op kleine afstand van uw chalet aan het water de omgeving extra interessant. Zo is een bezoek aan het prachtige Den Bosch zo gemaakt. Dus wilt u investeren in een vakantiewoning aan het water, met een schitterende omgeving, te midden van de Brabantse natuur? Koop dan een chalet aan het water bij De Lithse Ham.

Ontdek de ligging van het park

Maak gebruik van de faciliteiten op het naastgelegen vakantiepark

Maar De Lithse Hof heeft meer te bieden dan alleen een mooie recreatiewoning. Het park naast de Lithse Hof, Maaspark De Lithse Ham, beschikt over tal van faciliteiten, waaronder een zwembad, speeltuin, een jachthaven en nog veel meer waar u gebruikt van kunt maken. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en vriendjes maken terwijl u geniet van een goed boek en de rustige omgeving.

Wegens succes breiden we ons vakantiepark in Brabant uit!

De verkoop van de eerste chalets op ons vakantiepark in Brabant was een groot succes. Daarom hebben wij besloten het aanbod aan luxe chalets uit te breiden. Benieuwd naar ons nieuwe project? De verkoop gaat snel, dus bekijk de video en plan een bezichtiging in!

Komt u langs voor een bezichtiging van uw nieuwe vakantiehuis aan het water?

Onze recreatiewoning is te koop aan het water voor een aantrekkelijke prijs en biedt u de perfecte gelegenheid om te investeren in een tweede huis aan het water. Of u nu zoekt naar een rustige plek om te ontspannen of juist wilt profiteren van de vele mogelijkheden die de omgeving biedt, bij De Lithse Hof vind je precies wat je zoekt.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een recreatiewoning die te koop aan het water staat. Ons team staat altijd voor u klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. We hopen u snel te mogen verwelkomen op ons prachtige park en in onze mooie recreatiewoning aan het water!

Maak een afspraak voor een bezichtiging

Bekijk waar een recreatiewoning te koop staat aan het water

Bent u benieuwd waar onze recreatiewoningen staan? Bekijk hieronder de snelste route naar De Lithse Hof vanaf uw huis. Wanneer zien we u?