Delithsehof

Investeringskans aan de Maas

In luxe recreëren direct aan de Maas. Dat wordt mogelijk op Maaspark De Lithse Hof. Een nieuw project op het bekende Maaspark De Lithse Ham met aantrekkelijke verhuuropbrengsten en uiteraard voor eigen vakantieplezier.

Graag informeren wij u over deze unieke investeringskans op een schitterende locatie.

Onze koopkavels met een zeer luxe en duurzame recreatiewoning aan de Maas zijn natuurlijk zeer geliefd vanwege de verhuuropbrengsten en uiteraard vanwege de mogelijkehden voor eigen vakantieplezier.

Recreëren aan de Maas

De recreatiewoningen zijn gelegen aan de Maas en worden duurzaam en luxe gebouwd. Voor uw recreatiewoning heeft u de keuze uit verschillende gebruiksmogelijkheden. De recreatiewoning kunt u volledig verhuren, combineren met eigen gebruik of voor volledig eigen gebruik.

De recreatiewoningen worden volledig ingericht aan u opgeleverd, waardoor u er direct gebruik van kunt maken of de recreatiewoning kunt verhuren. Wanneer u de recreatiewoning wilt verhuren, wordt de verhuur volledig voor u verzorgd door een ervaren verhuurpartij. 

Waarom investeren in een recreatiewoning op Maaspark De Lithse Hof?

  1. Direct gelegen aan de Maas
  2. Te midden van schitterende natuur
  3. Ideaal vaar-, zwem- en zeilwater
  4. Zeer luxe indeling en inrichting
  5. Duurzame woningen
  6. Gelegen op een toeristische locatie
  7. Volledig verhuur of in combinatie met recreatief gebruik
  8. Goede huurrendementen haalbaar

Verhuuropbrengsten van uw recreatiewoning

Het investeren in een recreatiewoning op Maaspark De Lithse Hof is een unieke investeringskans met aantrekkelijke verhuuropbrengsten. Door de toeristische locatie aan de Maas zijn goede huurrendementen haalbaar. We vertellen u hier graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Plan een gesprek