Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Maaspark De Lithse Hof - Verkoop
Duurzame vakantiewoning kopen
 • Energiezuinige woningen
 • Unieke locatie aan de Maas
 • Aantrekkelijk rendement bij verhuur

Duurzaam vakantiehuis kopen

Een investering in de toekomst 

De Lithse Hof, gelegen aan de oevers van de Maas, biedt een unieke omgeving waar rust en natuur samenkomen. Duurzaamheid staat centraal op ons park, met prachtig aangelegde tuinen en volgroeide bomen die het groene karakter benadrukken. De ideale locatie om te investeren in een duurzaam vakantiehuis, vindt u niet? Dankzij de duurzame materialen en de hoogwaardige isolatie zijn onze vakantiewoningen niet alleen energiezuinig, maar dragen zij ook bij aan een groenere toekomst. Daarnaast resulteert dit ook in lagere energiekosten en profiteert u van de waardeontwikkeling van uw duurzame vakantiewoning.

Ontdek onze eco lodges:

Dit bieden onze duurzame recreatiewoningen

Onze duurzame vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikken over moderne voorzieningen zoals volledig uitgeruste keukens, comfortabele woonkamers en privé terrassen. Dankzij de unieke ligging aan de oevers van de Maas bieden onze recreatiewoningen directe toegang tot een nabijgelegen strand, waar u kunt genieten van verschillende watersportactiviteiten. Zo kan men kanoën, vissen, zwemmen of simpelweg genieten van de zon. Wilt u een dagje varen? Dankzij onze jachthaven kunt u uw eigen boot veilig aanleggen of een boot huren. Daarnaast zit er ook een duikschool in de buurt, zodat u de onderwaterwereld van de Maas kunt ontdekken. Voor het verkennen van de omgeving kunt u gemakkelijk een fiets huren bij onze fietsverhuur.

Voor welk interieurpakket kiest u?

  Sand

  Het interieurpakket Sand brengt een warme sfeer tot leven met lichte natuurtinten, subtiele accenten van goud en hoogwaardige materialen.

  Grass

  De samensmelting van groene kleuren met aardewerk, keramiek, vilt, riet en hout creëert een weelderige en rijke uitstraling.

  Earth

  De robuuste en ruige kleuren worden naadloos afgewisseld met rustgevende materialen en aardse tinten.

Investeren met een aantrekkelijk rendement

Een eco lodge kopen is een investering in de toekomst. Voor investeerders die op zoek zijn naar een passieve inkomstenstroom, bieden we volledige verhuurservices aan via onze professionele verhuurorganisatie. Eigenaren kunnen zelf niet verhuren, maar genieten wel van aantrekkelijke opbrengsten uit de verhuur. Voor meer flexibiliteit bieden we ook de optie voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur aan. Zo kunt u zelf genieten van uw vakantiewoning wanneer gewenst, terwijl uw duurzame recreatiewoning de rest van de tijd wordt benut voor verhuur, zonder dat u daar zelf mee bezig hoeft te zijn.

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Welke services worden geboden voor eigenaren van vakantiewoningen op de Lithse Hof?

Als eigenaar van een duurzame vakantiewoning op de Lithse Hof profiteert u van een uitgebreid pakket aan services. Ons professionele team verzorgt het volledige beheer van uw woning, inclusief verhuur, onderhoud en administratieve taken. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw investering, wetende dat alles wordt geregeld door ervaren professionals.

Wat zijn de voordelen van het investeren in een duurzame vakantiewoning?

Investeren in een duurzame vakantiewoning op de Lithse Hof biedt diverse voordelen. Allereerst profiteert u van een prachtige locatie aan de oevers van de Maas, waar u kunt genieten van rust en natuur. Daarnaast zijn onze woningen energiezuinig en goed geïsoleerd, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

BROCHURE

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag nu onze brochure aan voor meer informatie over de recreatiewoningen op vakantiepark De Lithse Hof!

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo

Wat kunt u verwachten?

 • Exclusieve informatie over de recreatiewoningen
 • Informatie over ons bedrijf en het park
 • Alles wat u wilt weten over de omgeving
 • Informatie over het goed haalbare huurrendement