Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Maaspark De Lithse Hof - Verkoop
Investeren in vakantiewoning
Actiemaand juli
Profiteer van kortingen tussen de €15.000,- en €20.000,- & ontvang een sloep cadeau!
 • Volledige ontzorging
 • Aantrekkelijk rendement
 • Duurzame en moderne vakantiewoningen
 • Gelegen aan de Maas

Investeren in een vakantiewoning

Optimale verhuuropbrengsten dankzij toeristische locatie

Op De Lithse Hof ontwikkelen we moderne en duurzame vakantiewoningen waar ontspanning en het buitenleven centraal staan. Of u nu op zoek bent naar een rustige vakantieplek of een beleggingsmogelijkheid, hier vindt u beide. Door te investeren in een vakantiewoning op deze locatie, profiteert u niet alleen van het bezitten van uw vakantiehuis met eigen grond, maar kunt u ook meerdere praktische voordelen ervaren. Zo kunnen bootbezitters, dankzij onze eigen jachthaven, gemakkelijk aanmeren of er kan een boot gehuurd worden. Bovendien worden onze vakantiewoningen volledig ingericht opgeleverd, zodat u direct rendement kunt behalen op uw investering. Wanneer u wilt verhuren, wordt de verhuur volledig voor u verzorgd door een ervaren verhuurpartij en ontvangt u een aantrekkelijk rendement op uw vakantiewoning.

In welke recreatiewoning gaat u investeren?

Investeren met een aantrekkelijk rendement

De populariteit van beleggen in vakantiewoningen neemt steeds meer toe. Daarbij spelen verschillende factoren een belangrijke rol, waaronder de locatie van het vakantiepark en het onderhoud van de recreatiewoning. Beleggen in een vakantiewoning op Maaspark De Lithse Hof brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zijn er aantrekkelijke rendementen op de vakantiewoningen haalbaar dankzij de toeristische locatie, waardoor u extra kunt genieten van een passieve inkomstenbron. Bovendien biedt vastgoed in populaire vakantiegebieden vaak een potentieel voor waardestijging, wat uw investering in de loop der tijd kan versterken. Kiest u voor volledige verhuur? Dan wordt het gehele verhuurproces voor u geregeld. Denk hierbij aan het beheer, onderhoud en de verhuur. Wilt u zelf ook de luxe ervaren van een vakantiewoning aan de oever van de Maas? Naast het volledig verhuren, kunt u ook gedeeltelijk zelf gebruik maken van uw vakantiehuis.

Uw voordelen

 • Duurzame en moderne woningen
 • Toeristische locatie aan de Maas
 • Volledige verhuur of deels eigen gebruik
 • Aantrekkelijke rendementen
 • Professionele verhuurorganisatie
 • Ontzorging van A tot Z
 • Tal aan recreatieve activiteiten

Dit bieden onze vakantiewoningen

Onze moderne vakantiewoningen aan de Maas bieden plaats aan 4 tot 6 personen en zijn gebouwd op ruime kavels, waardoor privacy en ruimte gegarandeerd zijn. Door de eigentijdse inrichting en het ruime buitenterras, zijn onze recreatiewoningen de perfecte plek voor familiebijeenkomsten en gezellige barbecues. Gelegen nabij de Maas biedt onze locatie een breed scala aan recreatieve activiteiten, waaronder zwemmen, kanoën, duiken en bootje varen. Dankzij onze eigen jachthaven zijn deze activiteiten gemakkelijk toegankelijk, wat zorgt voor eindeloos vakantieplezier. En ook de nabije omgeving heeft veel te bieden. Zo kunnen gasten genieten van wandelingen en fietstochten langs de Maas, de rijke culturele geschiedenis verkennen of steden als Nijmegen en Den Bosch bezoeken, op slechts 20 minuten rijden.

Beleggen in een vakantiehuis naar eigen smaak

Kies eenvoudig een interieurpakket en wij regelen de rest!

  Sand

  Interieurpakket Sand straalt warmte uit met lichte natuurtinten en een vleugje goud, waardoor een neutrale, toegankelijke en sfeervolle ambiance ontstaat in uw recreatiewoning.

  Grass

  Met frisse natuurtinten en bosachtige patronen brengt deze interieurstijl een ontspannen sfeer in uw vakantiehuis, waardoor het direct aanvoelt als een plek waar u thuis kunt komen.

  Earth

  Voor een sprekende en levendige uitstraling in uw woning is interieurpakket Earth perfect. Stoere, ruige kleuren worden naadloos afgewisseld met rustige materialen en aardetinten.

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen

Wat maakt Maaspark De Lithse Hof uniek als investeringsmogelijkheid?

Maaspark De Lithse Hof biedt investeerders de kans om te profiteren van de groeiende vraag naar recreatief vastgoed, met name langs de Maas in Nederland. Het park biedt hoogwaardige recreatiewoningen met moderne voorzieningen en een prachtige natuurlijke omgeving, waardoor het aantrekkelijk is voor zowel vakantiegangers als investeerders op zoek naar een aantrekkelijk rendement op hun investering.

Welke voorzieningen en diensten zijn beschikbaar op Maaspark De Lithse Hof?

Maaspark De Lithse Hof biedt een scala aan voorzieningen en diensten, waaronder een receptie, horecagelegenheid, speeltuin, fietsverhuur en toegang tot waterrecreatie op de Maas. Voor investeerders wordt het beheer van de vakantiewoningen volledig verzorgd, inclusief schoonmaak, onderhoud en verhuur, waardoor het een zorgeloze investeringsmogelijkheid is met een aantrekkelijk rendement.

BROCHURE

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag nu onze brochure aan voor meer informatie over de recreatiewoningen op vakantiepark De Lithse Hof!

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo

Wat kunt u verwachten?

 • Exclusieve informatie over de recreatiewoningen
 • Informatie over ons bedrijf en het park
 • Alles wat u wilt weten over de omgeving
 • Informatie over het goed haalbare huurrendement