Delithsehof

Investeren in vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning op de Lithse Hof

Op de Lithse Hof worden duurzame, moderne en luxe vakantiewoningen ontwikkeld. Een plek waar u helemaal tot rust kunt komen tijdens een vakantie, op elk gewenst moment. Heeft u een boot? Deze kunt u aanmeren bij de haven op het naastgelegen Maaspark de Lithse Ham. Hier kunt u ook gebruik maken van onder andere het zwembad. Natuurlijk kunt u ook investeren in de vakantiewoningen. Dankzij de ligging aan de Maas zijn goede huurrendementen haalbaar. Wilt u hier meer over weten? Plan dan een persoonlijk gesprek in.

Plan een gesprek in

investeren in een vakantiewoning nederland

Vakantiewoningen voor 4 tot 6 personen aan de Maas

Gelegen aan de Maas zijn op Maaspark De Lithse Hof schitterende vakantiewoningen in ontwikkeling. Wilt u graag investeren in een vakantiewoning? Bekijk dan snel het aanbod van op De Lithse Hof. De vakantiewoningen krijgen alle luxe die u zich maar kunt wensen. 

  • Dijklodge (4 personen)
  • Zandlodge Eco (4-6 personen)
  • Impuls (4-6 personen)
  • Maaslodge (4-6 personen)

Ik wil investeren in een vakantiewoning en het aanbod bekijken

De voordelen van investeren in een recreatiewoning

Investeren in een vakantiewoning brengt vele voordelen met zich mee. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder.

  1. Een bron van extra inkomsten

Een van de grootste voordelen van het investeren in een vakantiewoning is dat het kan fungeren als een bron van extra inkomsten. Door de woning te verhuren, kunt u het hele jaar door passief inkomen genereren. Vooral in populaire vakantiegebieden is er vaak veel vraag naar vakantiewoningen, wat betekent dat u kunt rekenen op een goed rendement. 

  1. Een eigen vakantieplek

Natuurlijk is een vakantiehuis aan de Maas ook een perfecte plek om zelf van een welverdiende vakantie te genieten. Door een vakantiehuis te kopen, heeft u altijd een eigen plek om naartoe te gaan, waar u zich helemaal kunt ontspannen. Bovendien hoeft u niet meer elk jaar op zoek te gaan naar een geschikte accommodatie voor uw vakantie en bent u niet afhankelijk van inflatie. Daarnaast is het altijd mogelijk om de vakantiewoning in de toekomst weer te verkopen wanneer u weinig gebruik maakt van de woning en er voor kiest om deze niet actief te verhuren.

  1. Waardestijging van vastgoed

Een ander voordeel van het investeren in vastgoed is de potentie voor waardestijging. Vakantiewoningen in populaire vakantiegebieden zijn vaak zeer gewild, wat betekent dat de waarde van de woning in de loop der tijd kan stijgen. Dit kan betekenen dat u de woning op termijn met winst kunt verkopen.

Ik wil meer weten

De omgeving rondom De Lithse Hof heeft veel te bieden

De omgeving van Lith biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Zo kunt u genieten van een mooie wandeling langs de Maas of een fietsroute volgen door het uitgestrekte polderlandschap. Ook zijn er diverse watersportactiviteiten mogelijk op de Maas, zoals kanoën, vissen en waterskiën.

Naast de prachtige natuur heeft Lith ook een rijke culturele geschiedenis. Zo zijn er in het dorp diverse monumentale panden te vinden, zoals de Sint-Lambertuskerk en het voormalige raadhuis. Ook is er het Museum voor vlakglas- en emaillekunst De Kerkhof, waar u kunt genieten van diverse tentoonstellingen en exposities.

Voor degenen die van lekker eten houden, biedt Lith ook volop mogelijkheden. Zo zijn er diverse restaurants en eetcafés te vinden waar u kunt genieten van lokale specialiteiten en gerechten uit de Hollandse en internationale keuken.

Ten slotte zijn gezellige steden als Nijmegen en Den Bosch niet ver verwijderd van uw vakantiehuis in Brabant. Zo bent u binnen 20 minuten rijden al in de schitterende stad Den Bosch. Zelfs met een ontspannen fietstocht is deze stad goed te bereiken! 

Investeren in een vakantiewoning brabant

Wij zorgen dat de randvoorwaarden op orde zijn

Wanneer u kiest om te investeren in een vakantiewoning bij de Lithse Hof, dan zorgen wij dat de randvoorwaarden goed op orde zijn. Uw vakantiehuis staan namelijk op Vakantiepark De Lithse Ham. We zorgen voor een schone, goed onderhoude omgeving en een online omgeving waarin mensen gemakkelijk hun reservering kunnen plaatsen. Daarnaast zijn de faciliteiten rondom het vakantiehuis, zoals het zwembad, de horecagelegenheden en de jachthaven, een extra prettige bijkomstigheid. 

Plan een bezichtiging in

Om echt een goed beeld te krijven van de mogelijkheden is het natuurlijk raadzaam om eens langs te komen bij jouw potentiële vakantiehuis in Brabant. Onze verkoopadviseur geeft jullie graag een rondleiding op het park en neemt de tijd om de investeringsmogelijkheden met u te bespreken.

Plan uw bezichtiging