Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Maaspark De Lithse Hof - Verkoop
Recreatiewoning eigen grond
 • Vakantiehuizen aan de Maas
 • Flexibele gebruiksvormen
 • Een waardevaste investering met aantrekkelijk rendement

Een vakantiewoning op eigen grond kopen

Creëer uw eigen plekje in Noord-Brabant

Investeer in een vakantiehuis aan de Maas met de volledige vrijheid die u bij Maaspark De Lithse Hof krijgt. Omdat wij vinden dat u als woningeigenaar alles zelf moet kunnen beslissen geven wij dan ook de voorkeur aan een vakantiehuis op eigen grond. Bij aankoop betaalt u een vast bedrag voor de kavel, maar heeft u in de jaren daarna geen last van variabele kosten en weet u direct waar u aan toe bent. De laatste fase is in de verkoop gegaan en de woningen zijn direct beschikbaar. Geniet deze zomer nog van een recreatiewoning aan de Maas

Laatste fase in de verkoop:

De voordelen van een vakantiehuis op eigen grond

Een vakantiewoning kopen is een uitstekende investering voor uzelf en uw gezin. Naast dat u zelf kunt genieten van een welverdiende vakantie met het gezin is het daarnaast ook een lucratieve investering, zeker bij een recreatiewoning op eigen grond. Deze vorm van investeren is een waarde ontwikkelende investeringsmogelijkheid, waardoor u uw woning in de toekomst met winst kunt verkopen. Doordat u tevens eigenaar bent van de grond kunt u ook nog een profiteren van de eventueel stijgende waarde van de kavel. Naast de waardeontwikkeling profiteert u ook elke maand van de verhuuropbrengsten, een fijne extra inkomstenstroom. 

Maaspark De Lithse Hof:

  Unieke ligging

  Gelegen langs de oevers van de Maas, in het land van Maas en Waal en nabij steden als 's-Hertogenbosch en Nijmegen kan het geluk van u en uw gasten niet op.

  Nieuwe vakantiewoningen

  Dankzij de ontwikkeling van onze nieuwe vakantiewoningen ervaren de gasten een modern en comfortabel verblijf. De woningen zijn met oog voor detail gebouwd.

  Jachthaven

  Maaspark De Lithse Hof is gelegen aan open vaarwater, waardoor u de wateren kunt verkennen met uw eigen boot of huurboot. De aanwezigheid van een eigen jachthaven maakt dit gemakkelijker.

Een modern en comfortabel verblijf

Als eigenaar van een chalet op eigen grond kunt u zelf aangeven wanneer u gebruik wilt maken van uw woning. Daarnaast kunt u de chalet ook verhuren op eigen grond. Wie er gebruik maakt van de woning geniet van optimaal comfort dankzij de nieuwe staat. Daarnaast biedt ons vakantiepark een uitgebreid faciliteitenniveau. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of sociale interactie. Zo kunt u onder andere gebruik maken van het zwembad, de brasserie, de jachthaven, fiets- en sloepverhuur, de speelweide en meer!

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat zijn de voordelen van een chalet op eigen grond kopen?

Bij de aanschaf van een vakantiehuis is het niet vanzelfsprekend dat u eigenaar wordt van de grond. Wanneer u ervoor kiest om de woning in eigendom van het park te houden wordt de koopprijs minder, maar betaalt u jaarlijks de huurprijs van de grond, ook wel erfpacht genoemd. Deze kosten kunnen schommelen waardoor u soms voor onvoorziene kosten komt te staan. Daarnaast blijft u bij koopgrond, mocht een vakantiepark verkocht worden, altijd eigenaar van uw chalet en de grond. Dit is bij huurgrond niet het geval. 

Kan de vakantiewoning turn-key worden opgeleverd?

Voor een volledige ontzorging bieden wij drie interieurpakketten aan om uw vakantiewoning instapklaar op te leveren. De verschillende interieurstijlen zorgen ervoor dat u een keuze kunt maken die bij u past en waardoor u zich direct thuis zult voelen. Bekijk welk interieurpakket het beste bij u past.

BROCHURE

Geïnteresseerd geraakt?

Vraag nu onze brochure aan voor meer informatie over de recreatiewoningen op vakantiepark De Lithse Hof!

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo

Wat kunt u verwachten?

 • Exclusieve informatie over de recreatiewoningen
 • Informatie over ons bedrijf en het park
 • Alles wat u wilt weten over de omgeving
 • Informatie over het goed haalbare huurrendement