Delithsehof

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf op De Lithse Hof kunt u gebruik maken van de diverse faciliteiten van het naastgelegen Maaspark De Lithse Ham. De faciliteiten op Maaspark De Lithse Ham worden grondig gerenoveerd en aangevuld.

Zwembad

Zwembad

Tijd voor een frisse duik!

Niet alleen in de Maas kunt u een frisse duik nemen, maar ook in het zwembad op De Lithse Ham. Kom heerlijk zwemmen, spelen of zonnen bij het buitenzwembad.
Jachthaven

Jachthaven

De boot aanleggen

Neemt u uw boot mee? Deze kunt u veilig aanleggen bij de Jachthaven. Ook is deze prachtige plek aan de Maas ideaal om te zwemmen, vissen, zonnen of barbecueën.
Brasserie

Brasserie

Gemoedelijke Brabantse sfeer

Geniet van een heerlijke lunch, diner of een lekker drankje bij de Brasserie. U wordt hier gemoedelijk en gastvrij ontvangen zoals u in Brabant gewent bent.
Springkussen

Springkussen

Wie springt het hoogst?

Op een springkussen vliegt de tijd! Springen, spelen, hollen...Wat een plezier. Op Maaspark De Lithse Ham staat een groot springkussen voor kinderen.
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Neem een mooie fietsroute

De schitterende omgeving ontdek je gemakkelijk op de fiets. Bij Maaspark De Lithse Ham kunt u fietsen huren bij de receptie en één van de vele routes nemen.
Sloepverhuur

Sloepverhuur

Zo het water op!

Wilt u een sloep huren in Brabant? Bij De Lithse Ham kunt u de RiverCruie23 huren, een stabiele sloep voor 8 personen. Ideaal voor een heerlijke dag op het water.
Snackbar

Snackbar

Voor een lekkere snack

Bij de snackbar in het hoofdgebouw van De Lithse Ham kunt u een patatje of snack afhalen. Dat is wel zo lekker én makkelijk tijdens de vakantie.
Speelweide

Speelweide

Volop speelplezier

Op de speelweide kan héél veel gespeeld worden. Voetbal, tennis, jeu-de-boule, tafeltennis, volleybal... Genoeg te doen!